Conferinta lansare proiect LIFE10 ENV/RO/729

       Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la lucrările Conferinţei de Lansare organizată de Universitatea “Constantin Brancuşi” din Târgu Jiu şi care vizează  prezentarea scopului, obiectivelor si rezultatelor aşteptate a fi obtinute in cadrul proiectului. Evenimentul este dedicat generatorilor de deşeuri industriale din industria energetică, extractivă şi metalurgică, companiilor din industria materialelor de construcţii care pot utiliza deşeurile industriale ca sursă de materie primă, autorităţilor centrale, regionale şi locale cu responsabilităţi în domeniul conservării resurselor naturale în contextul utilizării deşeurilor ca sursă alternativă de materii prime.

Conferinţa de Lansare a proiectului EcoWASTES se va desfăşura în ziua de 16 Martie 2012 în AULA Facultăţii de Inginerie din cadrul Universitatii “Constantin Brancuşi” din Târgu Jiu, Str. Calea Eroilor, Nr. 30, începând cu ora 10:30.

Pentru a face toate demersurile necesare asigurării unor condiţii optime din punct de vedere al organizării, vă rugăm să ne confirmaţi prin intermediul formularului anexat participarea dumneavoastră la acest eveniment. Aşteptăm transmiterea confirmărilor la tel./fax: 0253/214462, sau pe mail la adresa simona@utgjiu.ro, până cel târziu 09.
Martie. 2012
, persoană de contact d-na ing. Simona Găvănescu.

Vă mulţumim, şi aşteptăm cu deosebit interes participarea dumneavoastră!

 Invitatie Conferinta lansare

Formular inregistrare Conferinta lansare