Workshop II, 8-9 noiembrie 2013

Avem deosebita placere de a va invita in zilele de  8-9 noiembrie 2013, la Conferinta cu participare internationala a Facultatii de Inginerie „CONFERENG 2013 – Inovarea academica si Dezvoltarea economica – o abordare provocatoare”.

Conferinţa din acest an va găzdui, in ziua de 8 noiembrie 2013, doua workshop-uri organizate in cadrul activitatilor de diseminare a rezultatelor proiectului LIFE 10 ENV/RO/729 „ Noi materiale de constructii prin reciclarea eco-sustenabila a deseurilor industriale-EcoWASTES”, tematica acestora vizand valorificarea deşeurilor industriale ţintă prevăzute în proiect, respectiv:

Workshop – “De la Deseuri la Produse – concepte inovative pentru a valorifica pe scara larga cenusa de termocentrala

Workshop – “De la Deseuri la Produse – concepte inovative pentru a valorifica pe scara larga slamul de foraj petrolier si zgurile metalurgice”

Este remarcabila participarea numeroasă a specialiştilor români şi străini la această conferinţă, lucrările prezentate acoperind problematici actuale şi stringente pentru ţara noastră şi pentru Uniunea Europeană, în domeniile: producerea energiei electrice şi utilizarea eficientă a acesteia, surse regenerabile de energie, managementul şi valorificarea superioară a deşeurilor din industria energetică, protecţia mediului înconjurator, fiabilitatea şi durabilitatea sistemelor mecanice.

Sedinta de deschidere va incepe vineri 8 noiembrie la ora 10.00, in Amfiteatrul 016,  in sediul Facultatii de Inginerie din Calea Eroilor, nr. 30.

Fiind convinşi că prezenţa dumneavoastră va contribui la creşterea prestigiului şi impactului acestei acţiuni, vă asigurăm de deplina noastră preţuire şi consideraţie.

De la Deseuri la Produse –concepte inovative pentru a valorifica
pe scara larga slamul de foraj petrolier si zgurile metalurgice”

Formular de confirmare a participării la workshop